Smågrupper

Felleskap i hjemmene

Smågruppene i kirken kaller vi livsgrupper, og er arenaer for å utvikle troen og bygge gode relasjoner i hverdagen. Det er også en arena for å invitere nye inn i fellesskapet, og vise interesse og omsorg for hverandre. For å bli med i livsgruppe, kontakt oss gjennom Min kirke og velg "smågrupper".

Fokuset i Livsgruppene er firedelt:

Gud til menneske – hva sier Guds ord til oss?
Menneske til Gud – vi ber sammen.
Menneske til menneske – vi deler fra våre liv - oppturer og nedturer.
Menneske til verden – hva kan vi gjøre og bety for andre?

Formiddagstreff
Formiddagstreff er for deg som har fri på dagtid, og det er spesielt populært blant våre seniorer. Formiddagstreff samles annenhver onsdag kl 11 – 13. Rammen for samlingene er småbord, sang og musikk, quiz, enkel formiddagsmat, forkynnelse og andre innslag.
Nettverksgrupper
Har du en interesse for strikking, og er samtidig glad i misjon? Da er gruppen «Strikking og misjon» flott for deg! Her strikkes det over en kopp kaffe, samtidig som relasjoner blir bygget og gevinster blir produsert til en årlig basar. Er du en praktiker, og liker å ta vare på hus og eiendom? Vi har en stor bygningsmasse og eiendom å ta vare på, og et team som samles for å både skifte lyspærer, male og dele Guds ord og be sammen.
Misjonale grupper
Er du av de som trives best med å strekke deg utover til dem som ikke tror, og som ikke finner veien til en kirke enda? Ta kontakt, så hjelper vi deg til å kople med andre som har det samme engasjementet. Vi har et team som er ute i Stavanger sentrum og vitner om Jesus.
Flere muligheter til felleskap
Tir
30. november
Ons
1. desember
11:00 - 13:00Formiddagstreff
Tor
2. desember
Fre
3. desember
19:00 - 20:30Lovsang og bønn
19:30 - 22:30KYA Ungdomsmøte
Lør
4. desember
Søn
5. desember
12:00 - 13:35Gudstjeneste
19:00 - 21:30Søndag 19
Man
6. desember

Kontakt oss

Karismakirken 
Adjunkt Hauglands gt 52
4022 Stavanger 

51 91 18 80

Kontonummer: 2801 38 71606
Vipps  på nett

 

Finn oss

Lei gymsal på Stokka

Powered by Cornerstone