Frivillighet

Vil du bli med på et team i Karismakirken? Vi tror at alle har noe å bidra med i fellesskapet, uansett alder, erfaring og kapasitet. Guds ord sammenlikner kirken med en kropp som arbeider sammen, slik at den blir bygget opp og styrket! Å jobbe sammen som et team, der du kan få bidra med dine evner og talenter og samtidig samarbeide med flere andre – er både kjekt, lærerikt og utrustende.
I Karismakirken har vi flere team som jobber på ulike områder i kirken, og under kan du se flere av disse områdene og gi din tilbakemelding til oss på hva du kan tenke deg å bidra med.

Gudstjenestene:
Vi er en gudstjenestefeirende kirke, og ser viktigheten av å være tilstede på søndagene både for egen del og for fellesskapet. På gudstjenestene i Karismakirken er det et stort team av mange frivillige som legger til rette og har ulike oppgaver på søndagene.

Vertskap (møteverter):
Liker du å ta imot mennesker med et godt håndtrykk, et smil, noen gode ord og et varmt velkommen? Her kan du både være med å velsigne når folk kommer, med en kopp kaffe i foajeen før gudstjenesten starter og praktisk legge til rette for en god opplevelse for alle som kommer.

Multimedia:
Her ligger det store muligheter for deg som er glad i god lyd, uttrykksfullt lys, grafiske presentasjoner, produksjon av film/bilde og en mulighet til å lære mer!

Tolking:
Er du god i muntlig engelsk? Det er flere engelsktalende i Karismakirken, og vi har tolking til engelsk på gudstjenester og andre samlinger.

Dessuten er det også behov for deg som kan tegnspråk og tolke for døve.

Kafè:
Synes du det er kjekt å se mennesker ta seg tid til en god prat, er kafeen en flott plass! Her serveres kaffe/te, enkel mat og kaker, samt salg av is og brus. En flott plass for å bygge relasjoner!

Bokbutikk:
Er du glad i å selge og lese bøker, har vi en bokbutikk i foajeen som er åpen i forbindelse med møter og arrangement.

Barnekirken:
Liker du å kommunisere med barn, være kreativ og samtidig være et forbilde og formidle Guds ord og Guds kjærlighet til barna? I Barnekirken er det plass for flere folk, som både kan være med på team blant de yngste 0-2, og oppover helt til 7.klasse. Vi vil gjerne også ha med menn!

Lovsang:
Spiller du piano, bass, gitar, trommer eller noe annet? Er du god til å synge? Vi har ulike team som veldig gjerne vil ha flere med!

Diakoni:
Er du glad i mennesker, god til å lytte og kan tenke deg å være tilgjengelig for mennesker som enten trenger besøk, noen å prate med eller transport til kirken?  Vi mennesker erfarer at livet har ulike sesonger, og noen ganger er det godt at noen går sammen med oss litt ekstra en periode. Vi trenger hverandre!
Besøke eldre og syke, veiledning, kontakt for mennesker som sliter med rus, seniorarbeid  (formiddagstreff og praktisk hjelp ved behov), eller andre oppgaver: Ta kontakt på «min kirke» eller ring oss!

Misjon:
Ønsker du å reise ut til andre land, på team eller lenger misjonsoppdrag? Karismakirken har misjonspartnere i flere land, som India, Uganda og flere arabiske og muslimske land gjennom Troens Bevis/Sarons Dal. Vi vil være tilstede for byen og område her vi bor, både åndelig og gjennom gode gjerninger. Vi har et team som tar en tur i Stavanger sentrum flere ganger i måneden, snakker med mennesker om tro og vitner om Jesus

Så er du interessert i kortere prosjekter og teamoppdrag, opplever at Gud har kalt deg til å reise ut for en lenger periode, engasjere deg lokalt i organisert vitnetjeneste, liker å hjelpe folk praktisk, eller kan bidra med ulik hjelp til de som trenger, ta kontakt.

Bygg og eiendom:
Er du en praktiker, og liker å ta vare på hus og eiendom? Vi har en stor bygningsmasse og eiendom å ta vare på, og et team som samles for å både skifte lyspærer, male og dele Guds ord og be sammen.

Har du andre interesser, engasjement for noe spesielt eller spørsmål – kan du svært gjerne ringe administrasjonen, eller ta kontakt.

Ta kontakt >>her<<

Kontakt oss

Karismakirken 
Adjunkt Hauglands gt 52
4022 Stavanger 

51 91 18 80 (tlf åpen tirsdag-torsdag)

Ordinær åpningstid kontor:
Tirsdag - Fredag 10:00 - 14:00

Kontonummer: 2801 38 71606
Org. nummer: 871 339 902

 

Finn oss

Lei gymsal på Stokka

Powered by Cornerstone