Smågrupper

Felleskap i hjemmene

Smågruppene i kirken kaller vi livsgrupper, og er arenaer for å utvikle troen og bygge gode relasjoner i hverdagen. Det er også en arena for å invitere nye inn i fellesskapet, og vise interesse og omsorg for hverandre. For å bli med i livsgruppe, kontakt oss gjennom Min kirke og velg "smågrupper".

Fokuset i Livsgruppene er firedelt:

Gud til menneske – hva sier Guds ord til oss?
Menneske til Gud – vi ber sammen.
Menneske til menneske – vi deler fra våre liv - oppturer og nedturer.
Menneske til verden – hva kan vi gjøre og bety for andre?

Formiddagstreff

Formiddagstreff

Nettverksgrupper

Nettverksgrupper

Har du en interesse for strikking, og er samtidig glad i misjon? Da er gruppen «Strikking og misjon» flott for deg! Her strikkes det over en kopp kaffe, samtidig som relasjoner blir bygget og gevinster blir produsert til en årlig basar. Er du en praktiker, og liker å ta vare på hus og eiendom? Vi har en stor bygningsmasse og eiendom å ta vare på, og et team som samles for å både skifte lyspærer, male og dele Guds ord og be sammen.
Misjonale grupper

Misjonale grupper

Er du av de som trives best med å strekke deg utover til dem som ikke tror, og som ikke finner veien til en kirke enda? Ta kontakt, så hjelper vi deg til å kople med andre som har det samme engasjementet. Vi har et team som er ute i Stavanger sentrum og vitner om Jesus.

Livsgrupper

En smågruppe er en mindre gruppe (6-12 stk) som møtes regelmessig for å utvikle det grunnleggende kristne fellesskapet. Dette skjer på ulike måter, basert på alder, interesser og rytme i livet, men har hovedfokus på å elske og tjene Jesus og hverandre. Fellesskapet er Jesussentrert, Bibelbasert og Menneskefokusert. Smågruppene er inviterende og inkluderende og bygger relasjoner som styrker og utruster både den enkelte, gruppen og kirken.
Flere muligheter til felleskap
Lør
25. juni
Søn
26. juni
12:00 - 14:00Gudstjeneste kl 12
Man
27. juni
Tir
28. juni
Ons
29. juni
Tor
30. juni
Fre
1. juli
19:00 - 21:00Lovsang og bønn
19:30 - 22:30KYA sommersamling

Kontakt oss

Karismakirken 
Adjunkt Hauglands gt 52
4022 Stavanger 

51 91 18 80

Kontonummer: 2801 38 71606
Org. nummer: 871 339 902

 

Finn oss

Lei gymsal på Stokka

Powered by Cornerstone