Barnekirken

Barnekirke er gudstjeneste på søndag for barna!


Målet med Barnekirken er å skape trivsel; bli kjent med Jesus ha det gøy og få venner.
Du er velkommen med dine barn, enten du går her fast, dropper inn fra nabolaget, eller er venners venn av noen i kirken.
Vi skaper en gudstjenesteopplevelse for barna som er relevant og forståelig for dem.

Alle sammen-gudstjenester’. Arrangeres ca 2 ganger i halvåret.  Da er alle generasjonene samlet til en felles gudstjeneste med lovsang, andakt, overraskende innslag og god tid til fellesskap. Disse gudstjenesten er kortere, og er lagt på barnas aldersnivå, men «treffer» alle.

Storsøndager. Noen ganger hvert halvår inviterer Karismakirken til Storsøndager. Det er en gudstjeneste med utvidet kafé der vi har bedre tid til hverandre, litt mer matservering enn vanlig og ulike aktiviteter for barn og unge, og de som ønsker. Fokus er å bygge relasjoner og nettverk.

Om barnekirken

- Barnekirken er for alle barn mellom 2 år og 7. klasse.

- Det er Barnekirke hver søndag, parallelt med gudstjenesten for voksne, fra kl 12.30 – 13.30. Frem til 12.30 er barna sammen med foreldrene i gudstjenestens første del. Hvis ventetiden blir lang, er det god plass bak i salen til å sitte med en tegnebok eller leker.

- Hvem passer på barna dine i Barnekirken? Det er frivillige medarbeidere. Disse har levert politiattest uten anmerkninger, og er godkjent av Karismakirkens daglige ledelse. Barnas trygghet og sikkerhet er viktig. De frivillige medarbeidere vil gjøre sitt beste for at barna skal trives og ha gode og varige opplevelser.

- Må de ha på seg noe spesielt? Nei, Barnekirken er innendørs, men i sommerhalvåret er gjerne noen aktiviteter ute når været er fint.

- Koster det noe? Barnekirken er gratis. Men Barnekarisma oppmuntrer foreldrene til barn av medlemmer kirken til å betale en kontingent på kr 50,- pr år. Dette gir kirken litt støtte til investeringer i Barnekirken. Ellers gir vi rom for å være med å gi økonomisk i gudstjenesten – og det er alltid frivillig.

- Relasjoner og vennskap er viktig for barna. Undersøkelser viser at foreldrene har ca 3000 timer i året med barna. Kirken har kun 40 -50 timer i året. Derfor ønsker Barnekirken mer samarbeid og nettverk mellom foreldrene og kirke for å kunne hjelpe til med at barna får venner i kirken, venner som de også kan treffe utenom kirketid.

- I Barnekirken er det alderstilpassede andakter (etter en trosopplæringsplan som heter ‘Jesus Kids’).

Kontakt oss

Karismakirken 
Adjunkt Hauglands gt 52
4022 Stavanger 

51 91 18 80 (tlf åpen tirsdag-torsdag)

Ordinær åpningstid kontor:
Tirsdag - Fredag 10:00 - 14:00

Kontonummer: 2801 38 71606
Org. nummer: 871 339 902

 

Finn oss

Lei gymsal på Stokka

Powered by Cornerstone