Temakveld

NB! Temakveld er flyttet til 16. november!
Temakveld - Åndelig veiledning og medvandring

 

Undervisning og inspirasjon ved pastor Tormod Røyland.

Temakvelden 28. september er utsatt - ny dato 16. november. 

Tid: Onsdag 16. november kl 19.00 – 21.00
Målgruppe: Fra VGS-alder og oppover
Sted: Storsalen i Karismakirken.

Eller kanskje er du den som vil stille deg til disposisjon for noen som en medvandrer? Ikke fordi du har alle svar, men du kan være en som lytter, ber og oppmuntrer? Noen trenger deg! På denne temakvelden gir Tormod nyttig kunnskap og erfaring, både til deg som ønsker en medvandrer og til deg som kan være en medvandrer for noen.

HVORFOR MEDVANDRERSKAP?
Bibelen sier: Han (Gud) skal vende fedrenes hjerter til barna og barnas hjerter til fedrene, så jeg ikke skal komme og slå landet med bann (Mika 4: 6). Betydningen og konsekvensene av dette verset viser forskningen oss. David Kinnaman (Barna Institute i USA) har formidlet det brutale faktum, at 60 – 70% av unge mennesker forlater kirkene i ung voksenalder. 35% forlater troen. En av hovedårsakene er manglede kobling mellom generasjonene, som igjen gjør at man minster de gode samtalene. Avstanden mellom «hjertene» blir for stor. Kanskje mye åndelig avstand og åndelig ensomhet. Mange, spesielt unge savner noen å snakke med om det som skjer i livet – om tro og liv. Karismakirken vil utruste unge, ja alle til å leve det livet Gud har for dem. Som kirke vil vi omslutte mennesker med en ånd av tro. Og bidra til en levende og livsrelevant relasjon med Jesus i hverdagen.

Tormod sier: «Etter at jeg selv, i et par tiår har praktisert medvandrerskap i mitt eget liv, så er jeg ikke i tvil om hva det har betydd i mitt liv og tjeneste. Jeg gleder meg til å dele verdifull innsikt og erfaringer med deg.»

Velkommen, og meld deg på temakvelden nå!

Kontakt oss

Karismakirken 
Adjunkt Hauglands gt 52
4022 Stavanger 

51 91 18 80 (tlf åpen tirsdag-torsdag)

Ordinær åpningstid kontor:
Tirsdag - Fredag 10:00 - 14:00

Kontonummer: 2801 38 71606
Org. nummer: 871 339 902

 

Finn oss

Lei gymsal på Stokka

Powered by Cornerstone