KYA tur til Finnøy

 

Alt

 

Fantastiske dager på Finnøy!

Fredag 13.juni reiste en stor del av ungdomsgjengen på tur til Finnøy på leirstedet Utsyn. Det var lite som minte om at denne dagen var ”Fredag den 13.” Smilene, entusiasmen og latteren satt meget løst blant de mange ungdommene, og alt lå til rette for nok en fantastisk tur.

Happy meeting

På fredag og lørdag hadde vi ”happy meeting” på kveldene + lørdag og søndag på formiddagene. Her hadde vi masse gladsang, inspirerende taler, humoristiske power point fremvisninger og improviserte dramasekvenser.

Militær inspeksjon

I løpet av turen foretok vi inspeksjoner av de ulike rommene, dette skjedde på en meget militant måte. Frykten til de som avmeldte rommene var til å ta og føle på når inspektørene ropte ut ”avmelding” slik at det runget i hele bygningen. Inspektørene satte listen meget høyt, noe som gjorde at nesten alt på rommene ble kritisert. En del hadde faktisk lagt frem snop til inspektørene, men da snopet den ene plassen var lagt frem skjevt i forhold til hverandre klikket inspektøren i vinkel. På søndags morning var det ingen nåde å få av de meget sinte inspektørene, da ble sengetøy, madrasser, klær og sko kastet utover rommene som straff for dårlig orden på rommene.

Bading

Selv om gradestokken ikke hadde krøpet helt til topps, var det mange som valgte å stupe uti det vakre Finnøy vannet. For noen ble det et hardt møte med de skarpe steinene når man skulle komme seg opp på land igjen. Mange skrubbsår og skrammer måtte pleies av ”wannebe” sykepleierer.

Show night

Lørdagskvelden var den store underholdningskvelden. Man ble da vitne til falsk karaokesang, spenstige konkurranser og masse, masse, masse snop. Lattermusklene fikk ufrivillig hard trening denne kvelden, men hvem sier nei takk til litt gratis trening?


Ny tur til Finnøy 31.okt-2.nov. Sett av datoene og bli med!

 

Oppstandelsens avgjørende betydning

av Tormod Røyland

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda