Rune Borgsø i Karismakirken
Søndag 11. mars får Karismakirken et spennende besøk av
RUNE BORGSØ fra Livets Ord, Uppsala.

Han er vår tale i begge møtene denne søndagen. Rune bor i Uppsala sammen med sin familie, og jobber i og ut fra menigheten Livets Ord. Han er en del av menighetens lederskap under pastor Joakim Lundqvists ledelse. Rune jobber med mange interne prosesser i den strategiske utviklingen av menigheten, og har tittelen «Utviklingsstrateg». Han er bibellærer, «Field coordinator mission», redaktør for Livets Ords misjonsmagasin og reisende predikant.

Han ble frelst i Oslo Kristne Senter (i dag OKS Romerrikskirken) og gikk 1 år på OKS Bibelskole, før han gikk 2 år på bibelskolen på Livets Ord Uppsala. Han har vært misjonær i Irkursk i Sibir (-92 - 96), Moskva (-96 - 97) og Tadjikistan etter det. 

Rune Borgsø skriver også bøker og har blant annet gitt ut en bok om Den Hellige Ånd. 

«Som hovedpastor lar jeg meg inspirere av hva Gud gjør i og gjennom Livets Ord. Menighetens innflytelse i Sverige, Skandinavia og i store deler av verden har vært enestående. Personlig og som ledere ser vi til dem, lærer og lar oss inspirere av menigheten, og vi har hatt glede av relasjonen gjennom mange år. Mange husker flere besøk av Carl Gustaf Severin, Joakim Lundqvist, Johnny Foglander og flere» sier Tormod Røyland. Når Rune Borgsø kommer til Karismakirken nå, så kommer han også med ferske og sterke inntrykk, og erfaringer fra den åndsuttømmelse av Den Hellige Ånd som de står i blant annet på Bibelskolen i Livets Ord den siste tiden, og som også har blitt omtalt i kristen media. 

Sett av søndagen, og få med deg møtene både kl 12 og 19!

 

Med vinger som ørnen

av Julius Mba

Se talen fra Søndagens gudstjeneste her.

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda