Storhelg 18. - 19. mars

PARALLELT OPPLEGG FOR BARNA PÅ LØRDAG

Mer deg at det er parallelt opplegg for barna under bibeltimene på lørdag formiddag. De får gratis pizza i pausen. Lek og aktiviteter. 
Søndag kl 12, parallelt med gudstjenesten, er det selvfølgelig søndagsskole under Søndag 12 (2 år til 8. klasse).

OM ÅGE ÅLESKJÆR

Åge Martin Åleskjær er grunnlegger av Oslo Kristne Senter, som idag består av i overkant 3000 medlemmer og totalt fem avdelinger: Romerikskirken, Citykirken, Groruddalskirken, Haldenkirken og Venneslakirken. I 2012 tok Katrine og Thomas Åleskjær over ledelsen av menigheten.
I dag reiser Åge Åleskjær rundt som evangelist, forkynner og bibellærer med hele verden som sitt virkeområde.Han har utgitt flere bøker, blant annet Fullstendig frihet fra 2004 og Nå taler han fra himmelen, og CD-en Åge synger.

Denne helgen kommer Åge sammen med sin ektefelle Lillemor. Vi gleder oss!

 

Guds Ord og Guds kraft

av Tormod Røyland

Alle troende og kirken i den vestlige verden påvirkes av presset mot troen fra samfunnet. Misforstått toleranse, vitenskap som uttaler seg i trosspørsmål, det sekulære og religionsnøytrale samfunnet har en voldsom påvirkningskraft på mennesker og påvirker også kirken. Kirken står i fare for å bli en sosial og hyggelig koseklubb hvis vi ikke holder fast på dens identitet og oppdrag.

Les mer..

Guds Ord og Guds kraft Guds Ord og Guds kraft