Karisma bedriftsfotballag

Visste du at Karismakirken har sitt eget bedriftsfotballlag? Joda!

På bildene er de i kamp mot en av oljeselskapene som er en del av bedriftsfotballserien. I denne kampen hvor bildene er tatt fra, spilte våre gutter  uavgjort. I en kamp som Karisma dominerte det meste av tiden, fikk det andre laget inn et mål i siste spilleminutt. "Det var veldig surt" sier Enok Myrstad, spiller og koordinator for laget. "Men vi har gjort det bra!" fortsetter han, og forteller at, av fem kamper spilt har Karisma bedriftsfotballag vunnet 3, tapt 1 og spilt uavgjort 1 kamp.

Hvordan blir dere tatt imot av de andre bedriftsfotballagene når dere stiller opp som kirke? "Godt! De aller fleste er hyggelige, og vi har det gøy. Men når temperaturen i spillet blir høy, så kan det være at det faller et og annet kraftuttrykk mot oss. Men det tåler vi fint. Vi prøver å oppføre oss fint, selv om vi blir engasjerte vi også". 
Vi ønsker laget vårt lykke til i innspurten av serien!
Neste kamp går på Sviland tirsdag den 7. juni.

 

Bare du kan tale til dine fjell

av Arnfinn Clementsen

Vi møter alle utfordringer som kan føles som store fjell i våre liv. Hør Arnfinns tale om hvordan du ved hjelp av din tro, dine ord, og Guds hjelp - kan skape forandring!

Les mer..

Bare du kan tale til dine fjell Bare du kan tale til dine fjell