FOKUS PÅ ISRAEL

Lørdag 5. mars -2016 kl 11.00 - 13.00

Det blir spennende å få Meridel og Jay Rawlings "i huset". Jay besøkte oss sist i forbindelse med  Bønnekonferanse i 2003. Jay og Meridel har et utstrakt arbeid som har til hensikt å gi et balansert bilde av situasjonen i Israel og Midt-Østen.

Seminaret i Karismakirken har tittelen: "Israel.. terror i verden, vekkelse og kirken". De forteller:

"Israel... terror i verden, vekkelse og kirken" - er en kraftig, treffende og informativt seminar som dokumenterer den hurtige fremmarsjen av ISIS på verdens scene. Dette er del 4 av et seminar av den prisvinnende produsent, direktør og forfatter Dr Jay Rawlings. Fra hans "utkikkspost" i Jerusalem har hans tidsaktuelle produksjoner formidlet kunnskap til et verdensvidt publikum om begivenhetene i lys av de profetiske skriftene i mer enn 40 år".

De sier videre om seminaret: "Israel.. terror i verden, vekkelse og kirken" vil sjokkere mange over påvirkningen fra verdens terroristgrupper som Hamas, Islamic Jihad, al Qaeda, Boko Haram, al Nusra Front og nå ISIS, som med sine fundamentalistiske islamske ideologier driver dem til å erobre verden og etablere sitt barbariske, autoritære system eller Islamske Kalifat alle steder. Alle behøver å ha kjennskap til dette og være forberedt på å gjøre noe nå!
Seminaret vil inspirere til handling. Hundre tusener flyktninger har rømt fra terrorismen fra ISIS i Syria, Irak og deler av Afrika og kommer nå til Europa. De fleste av disse flyktningene er kvinner og barn uten eiendeler og uten et sted å dra til.

Jerusalem Vistas og Israel Vision; organisasjonen som ble etablert av familien Rawlings for tretti år siden, gjør en forskjell. I tillegg til å produsere over 150 dokumentarer og informasjonsdokumenter for 'gode saker', har de adoptert 16 flyktninger og utfordrer folk med god vilje i alle nasjoner til å bidra med sitt.

Jerusalem Vistas/Israel Vision

For mer info om Rawlings: http://israelvision.com/.

Velkommen til seminaret!

Sted: Storsalen i Karismakirken
Tid: Lørdag 5. mars kl 11.00 - 13.00

Gratis entré. Kollekt.

 

Oppstandelsens avgjørende betydning

av Tormod Røyland

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda