Starter opp Evangeliseringsskole
5. januar går startskuddet for Evangeliseringsskolen Xee (evangelisme explotion generation X) og varer frem til sommeren.

 
Pastor Tormod Røyland sier: Mange kristne lengter etter å kunne dele troen på Jesus på en enkel og naturlig måte med andre. Men det som ofte hindrer mange kan være er usikkerhet. Hva om jeg sier noe feil? Eller det kan være at man rett og slett føler seg utenfor komforsonen og at situasjonen føles uvant og dermed unaturlig. I Evangeliseringsskolen Xee er dette noe av tema. 

Tore Haugen sier: Vi lærer blant annet hvordan man etablerer kontakt, leder samtalen inn på åndelige tema, sette ord på hva troen betyr og hvordan vi skal forklare evangeliet for andre på en enkel måte for mennesker som ofte har få bibelske referanser. Ofte trenger vi litt mer enn et brennende hjerte. Vi bruker et vel utprøvd DVD-basert undervisningsmateriell, praktiske øvelser og samtalegrupper som treningen for å gi kompetanse og trening. 
Xee-teamet som står i spissen for Evangeliseringsskolen er: Tore Haugen (Leder), Torstein Spanne, Barbro Christensen, Enok Myrstad og Helge Flatøy fra Dare2be (inspirator og ekstern Xee-mentor). Kurset er i regi av Karismakirken.

Kurset krever påmelding og har begrenset med plasser denne vinteren. Frist for påmelding fredag 2. januar-15. Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon. 


Send epost til post@karisma.no, ring karismakirkens kontor 51 91 18 80 (tirs – fre, 10.00 – 14.00),
eller søk opp på Facebook: Xee - evangeliseringsskolen.

 

Guds Frelsesplan

av Jan Inge Espedal

Se talen fra Søndagens gudstjeneste her.

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda