FOKUS PÅ ISRAEL

Søndag 12.00 den 21. september setter Karismakirken fokus på Israel i gudstjenesten vår. Vi få besøk av Dag Øyvind Juliussen som er leder av den norske avdelingen av IKAJ, Internasjonale Kristne Ambassade i Jerusalem.


DAG ØYVIND JULIUSSEN

Han har i dag ansvar for meidearbeidet og har produsert nærmere 500 radioprogrammer om Israel, som har blitt kringkastet på nærmere 40 nærradiostasjoner opp igjennom årene. Hver måned produserer han TV programmet Inside Israel. I tillegg forkynner han i menigheter og holder foredrag og seminarer på skoler og annet.

THEIS-BERNT SANDVIK

Theis-Bernt Sandvik er kjent for mange fra sin tid i Karismakirken som lovsangsleder. Theis er med  som sanger. Theis reiser nå over store deler av Sør-Norge og har deltatt på større konferanser i  inn- og utland. Han har et spennende og variert repertoar som spenner over flere stilarter. Han er opptatt av å formidle Jesus fra hjerte til hjerte i et sterkt Gudsnærvær som bringer mennesker nær til Han.


INTERNASJONALE KRISTEN AMBASSADE

I dag representeres kristne fra hele verden ved sin egen Ambassade i Jerusalem, en internasjonal kanal for kristen omsorg og kjærlighet til Israel og det jødiske folk. Organisasjonens mandat er hentet fra Jesaja 40.1 «Trøst, ja trøst mitt folk. Tal vennlig til Jerusalem».

Siden 1980 har organisasjonen hjulpet over 100 000 jøder hjem til Israel. Samtidig har mer enn 100 000 troende besøkt den kristne feiringen under Løvhyttefesten i Jerusalem, som har blitt det største årlige kristne arrangementet i Israel. I dag produseres TV program fra Jerusalem som kringkastes til om lag 2 milliarder mennesker med budskap om hva Bibelen sier om dette landet og folket. Det drives sosialt hjelpearbeid som hjelper både jøder og arabere, samtidig som man hjelper både messianske jøder og kristne arabere. 

 

Velkommen søndag 12.00 den 21. september-14

 

 

 

Guds Frelsesplan

av Jan Inge Espedal

Se talen fra Søndagens gudstjeneste her.

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda