På plass i Moldova

PÅ PLASS I MOLDOVA

7. juli reiste 11 ungdommer fra Karismakirken til Moldova. Steffen Sande er teamleder, og står i spissen med Helge Flatøy fra stiftelsen Dare2be. På bildet ser du teamet i avgangshallen på Sola flyplass. De kobles sammen med unge fra Ukraina, Hviterussland og Moldova (jfr bildet) for å forberede seg til å bety en forskjell både ved å dele evangeliet og hjelpe fattige. De skal være med på evangeliseringsskolen, og delta på gatemøter og i utdeling av mat til fattige familier.

Pastor Tormod forteller at menigheten samlet inn omtrent 34 tusen kroner under året Karisma Celebration til arbeidet og matpakker som Karen Zelfimyan står i spissen for i Moldova. Mange av disse matpakkene er nå klare for teamene, slik at de kan være med å dele ut matpakker til fattige i landsbyene. Disse matpakkene fungerer også som døråpnere for evangeliet. De får forkynne evangeliet og be for syke i husene som de besøker, og erfaringsmessig vet vi at mange mennesker kommer til tro. Vi tror teamet skal få være bønnesvar for mange mennesker.
Ungdomsteamet fra Karismakirken er tilbake 13. juli.

 

Bare du kan tale til dine fjell

av Arnfinn Clementsen

Vi møter alle utfordringer som kan føles som store fjell i våre liv. Hør Arnfinns tale om hvordan du ved hjelp av din tro, dine ord, og Guds hjelp - kan skape forandring!

Les mer..

Bare du kan tale til dine fjell Bare du kan tale til dine fjell