Misjonsutsendelse

RandiSøndag 15. september hadde Karismakirken gleden av å offisielt markere at vi er utsendermenighet Randi Andersen Kaddu. Hun skal bo i Uganda sammen med sin mann og tjene som misjonær i og ut fra Kampala, hovedstaden i Uganda. Randi er gift med Robert Kaddu, pastor i Grace Church Kansanga, bydel i Kampala. Randi og Robert driver sammen R&R foundation, en hjelpestiftelse som i tillegg til misjon driver humanitært arbeid i byen og omkringliggende landsbyer. Mye av sin tid vil de bruke på å arbeid sammen med AVO; African Village Outreach, og gjennom det arbeidet har de startet skoler, betalt skolepenger for barn, drevet sosial bistand, undervist om viktige sosiale og åndelige prinsipper for kvinner og menn og mye mer. Gjennom Africa Village Outreach ligger det dem også tungt på hjertet å starte nye menigheter i utkantstrøkene av Kampala hvor det er nye generasjoner av unådde mennesker. Det ligger også i AVOs visjon å ekspandere utover Uganda. 

Den 15. september fikk menigheten være med, ledet av misjonsrådet og pastor i Karismakirken, Tormod Røyland, be og velsigne Randi til denne viktige neste fasen av tjenesten. På vegne av de internasjonale medlemmene fikk hun også overrakt blomster som takk for fantastisk tolketjeneste for de engelsktalende i menigheten gjennom mange år.

Du kan være med å støtte Randi og Roberts tjeneste i Uganda. Du kan gi en engansgave eller være med med en stor eller liten sum penger hver måned. Denne støtten går uavkortet til Randi og Roberts arbeid. Ta kontakt med Karismakirkens administrasjon på epost: post(a)karisma.no, så hjelper vi deg i gang! 

Du kan lese mer om Randi og Roberts arbeid her: http://www.africavillageoutreach.comMisjonsrådet ber for Randi

 

Med vinger som ørnen

av Julius Mba

Se talen fra Søndagens gudstjeneste her.

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda