SUKSESS FOR FAMILIESØNDAG

Familiedag Karismkirken Stavanger

Det var ikke mange ledige stolene igjen i Karismakirken da klokken slo 12 på formiddagen forleden søndag. Barn, ungdom, voksne og eldre, kjente og ukjente deltok på en forrykende femti-minutters Gudstjeneste med påfølgende Familiedag for hele menighetsfamilien. Den var i hovedsak lagt opp med fokus på neste generasjon. Ung og eldre satt side om side og lot seg engasjere av humor og alvor.
Vi fikk blant annet oppleve sang av BarneKarisma, pastor Tormod som Teddy Bjørn, dobbel norsk mester og Europamester på skateboard; Steffen Austerheim og engasjerende lovsang og andakt. Etterpå var det aktiviteter utover ettermiddagen med to hoppeslått, gratis sukkerspinn, ansiktsmaling, putekrig på langgang, utlodning og mye mer. Folk koste seg i kafeen og uttrykte glede over dagen.
Pastor Tormod Røyland sier: "Dette har vært en viktig dag for oss. Det har handlet om å bygge menighet for neste generasjon, ikke i teori, men i praksis. Det er så viktig at barna har gode åndelige og sosiale opplevelser i kirken. Å se hvordan de eldre kunne glede seg med de unge, beveger meg".
Karismakirken har et fokus på neste generasjon hver søndag. For barna skjer det primært gjennom et flott søndagsskolearbeid inndelt etter alder. Men neste familiesøndag er søndag 30. desember kl 12.00. Da er det Gudstjeneste og juletrefest!

 

Oppstandelsens avgjørende betydning

av Tormod Røyland

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda