Karismakirkens sterke menn

Ungdomspastor i Karismakirken, Jan Inge Espedal, løftet som aldri før, da han deltok i Regionsmesterskapet for Sørvestlandet i midten av februar. Jan Inge løftet i vektklassen 105kg, og startet i knebøy med 315kg. Dette løftet gikk veldig greit, og dermed så høynet han til 325kg som også gikk greit opp. Sisteløftet i øvelsen på 330kg ble akkurat noen gram for mye, så 325kg ble det gjeldende resultatet i knebøy.

Karismakirken Stavanger


I den påfølgende øvelsen, benkpress, startet Jan Inge med et løft på hele 230kg som gitt latterlig lett opp. Neste løft på 240kg gikk også opp, slik at det ble meldt inn 245kg som siste løft. Jan Inge mobiliserte for fullt, løftet vektene godkjent opp, og økte sin personlige rekord på stevne med 20kg...

"Det var fantastisk å treffe så bra med formen i benkpress på dette stevnet, jeg drømte om å få opp 240kg, men å klare 245kg var en kjempebonus for meg. Dette gir meg stor motivasjon til å fortsette å trene bra, og dermed bli enda sterkere" kommenterer Jan Inge

Karismakirken Stavanger


I markløft ble Jan Inge stående med 280kg som gjeldene resultat, og fikk dermed førsteplass med serien 325kg - 245kg - 280kg = 850kg.

Karismakirken Stavanger


En av ungdomslederne i Karismakirken, Enok Myrstad, imponerte også med meget god løfting i juniorklassen inntil 83kg. Han vant sin klasse og satte rekorder i alle øvelsene med henholdsvis 230kg i knebøy, 162,5kg i benkpress og 250kg i markløft. Dette er en mann som kommer til å løfte enorme vekter med tiden.

Karismakirken Stavanger


Karismakirken ønsker Jan Inge og Enok lykke til videre med løftingen!

 

Bare du kan tale til dine fjell

av Arnfinn Clementsen

Vi møter alle utfordringer som kan føles som store fjell i våre liv. Hør Arnfinns tale om hvordan du ved hjelp av din tro, dine ord, og Guds hjelp - kan skape forandring!

Les mer..

Bare du kan tale til dine fjell Bare du kan tale til dine fjell