Karismakirkens pastorer og ledere på LED12

Karismakirken
Pastorene og sentrale ledere i Lederråd, barn- og og ungdomsarbeid deltok på Pinsebevegelsens årskonferanse LED12 i Tønsberg.
Omtrent 1.100 pastorer og ledere var samlet på Oslofjord Convention Center i år under mottoet: "Jeg vil bygge min menighet - for de som ennå ikke tror".


Karismakirken opplevde det rett og naturlig og knyttet seg til Pinsebevegelsen på årskonferansen i februar 2010 etter at vi hadde stått som frittstående menighet i omtrent 20 år. Bakgrunnen for at vi ønsket denne tilknytningen var flerfolidg, men spesielt var det viktig for oss og være endel av en større sammenheng, særlig med tanke på fellesskapet: menighetsmessig og kollegialt, samt at vi ønsker å stå sammen med andre som har et fokus på den unge generasjonen og kirkefremmede. Siden 2007 har Karismakirken gjennom verdiene vi uttrykker i "kirken jeg ser" (http://www.karisma.no/menighetene/visjon) sagt, at vi ønsker og ha spesiell oppmerksomhet på den unge generasjonen, og at vi vil vokse og utbrer oss fordi vi vil bygge broer og krysser grenser for stadig å nå nye mennesker med evangeliet. Vi opplever det inspirerende og givende og få være i en sammenheng som så tydelig setter dette i fokus i Led 11 og Led 12, og vi har tatt med oss inspirasjon og impulser videre til vårt lokale arbeid. Vi registrerer også med glede det trosgrunnlaget som er utarbeidet for pinsebevegelsen, og den klare visjonære tonen og fokuset som Pinsebevegelsen uttrykker i fellesskapet. 

Tormod Røyland
pastor

 

Oppstandelsens avgjørende betydning

av Tormod Røyland

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda