"Pangstart" for Kveldsbibelskolen

Kveldsbibelskolen Karismakirken


33 engasjerte deltagere, unge og eldre fra Stavanger, Randaberg, Sandnes, Nærbø og Bryne fant veien til første kvelden i Karisma Kveldsbibelskole. Dette var mer enn det vi våget og forvente, sier initativtager pastor Tormod i Karismakirken. Bibelskole og undervisnigen i Guds ord har vært et hjertebarn for oss i mange år, sier Tormod, derfor er det også veldig gledelig og merke den interessen som har vært for dette initativet. Rykter forteller at flere forbereder seg på og følge KKBS fra og med neste kveld. Det er gledelig!

Fokus for denne høsten er: "Liv og tjeneste i ånd og kraft!" "Bli sterke i Herren og i Hans veldige kraft "(Efes 6:10). Først ut i temarekken med tema "Kraften i forsoningen" var Arnfinn Clementsen. Neste bibelskole kveld er 20. oktober. Da er det menighetens gode venn, pastor og bibellærer Sten Sørensen som fortsetter på det sentrale emne om forsoningen.

Er det mulig for nye deltagere og komme da?
Ja, absolutt sier pastor Tormod, tilbudet har vi gjort åpen, slik at alle som ønsker skal kunne ha mulighet til å delta.
For mer info: http://www.karisma.no/nyhet/407

 

Med vinger som ørnen

av Julius Mba

Se talen fra Søndagens gudstjeneste her.

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda