Ingen kan gjøre alt - men alle kan gjøre noe!

På ny har sultkatastrofen rammet Sudan og Afrikas horn. Mediebildene av mennesker på flukt, små barn som er så svake at de ikke engang kan gråte, fortvilede foreldre som våker over sin døende barn og mennesker i tilnærmet ubeskrivelig nød gjør sterkt inntrykk på oss. Vi vil være med og hjelpe. Karismakirken tok opp en kollekt på vår siste sommergudstjeneste og givergleden var stor. Omtrent kr 18.000,- ble samlet inn. Jesus sa: For Jeg var sulten, og dere gav Meg mat. Jeg var tørst, og dere gav Meg drikke. Jeg var en fremmed, og dere tok imot Meg (Mat 25:35). Bibelen sier også: Hvis du åpner din sjel for den sultne og metter den ydmykede sjel, da skal ditt lys renne i mørket, og ditt mørke* skal bli som høylys dag. Jes 58:10.

Ønsker du også å være med og gi en gave til de katastroferammede, kan vi være behjelpelige med videreformidlingen av din gave, sier Steinar Helgestad, administrator i Karismakirken. Du kan benytte følgende kontonummer: 9791.10.86240. Karismakirken sender gaven uavkortet gjennom Pinsevennenes ytremisjon (pym.no) som tar lave administrasjonskostnader og som forvalter pengene med stor integritet.
Ingen kan gjøre alt - men alle kan gjøre noe, sier pastor Tormod Røyland. Vi må se det som et stort privilegium å få være med og hjelpe, vi som har det så inderlig godt i Norge!

 

Guds Frelsesplan

av Jan Inge Espedal

Se talen fra Søndagens gudstjeneste her.

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda