Konfirmasjonsfest i Karismakirken

Konfirmasjon Karismakirken

Det ble en uforglemmelig Konfirmasjonsgudstjeneste da 15 festpyntede konfirmanter skulle markeres i Karismakirken.

Konfirmantene har siden høsten 2010 vært samlet til Tentro samlinger annenhver uke, der trivsel, kreativitet, samtale, undervisning og snacks har vært en del av pakkenJ På starten av Tentro året ble det arrangert en "bli kjent tur" til Dalsnuten i Sandnes, videre var konfirmantene med på weekend med ungdomsarbeidet i Karismakirken, og i påsken gikk ferden til Sauda for Påskefestivalen 2011, som ble arrangert av flere menigheter i regionen. Gjennom året har den enkelte hatt en oppgave i ungdomsarbeidet og deltatt både på ungdomsmøter og Gudstjenester.

Konfirmasjon Karismakirken


På selveste konfirmasjonssøndagen 1.mai var det 439 fremmøtte, noe som dannet en meget fin ramme rundt opplegget. Noen av konfirmantene bidro selv med to flotte solosanger i tillegg til at det ble vist en humoristisk tentro film der konfirmantene ble presentert på en kreativ måte. Konfirmantlederne dette året, Helene Myrstad og ungdomspastor Jan Inge Espedal, ledet selve konfirmasjonsdelen som ble avsluttet med forbønn for konfirmantene og utdeling av en gave. Konfirmantene ble møtt av stormende applaus da de stilfullt gikk ned fra scenen.


Konfirmasjon Karismakirken

 

Sangere og musikere i Karismakirken gjorde en flott innsats med lovsangen, og ungdomspastor hadde en tale som passet utmerket i en slik anledning. Pastor Tormod Røyland ledet Konfirmasjonsgudstjenesten, og var strålende fornøyd med dagen.

På vegne av Karismakirken, gis det en takk til årets konfirmanter og foreldre / foresatte!

 

Med vinger som ørnen

av Julius Mba

Se talen fra Søndagens gudstjeneste her.

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda