Double in a Day

Karismakirken

Det tok til de grader av da over 130 ungdommer var samlet i Karismakirken i anledning Double in a Day, lørdag 2.april. Karisma Youth Alive (ungdomsarbeidet) har hatt stor suksess med et enkelt konsept der man oppfordrer alle til å invitere med folk på et spesifikt ungdomsmøte, slik at man blir dobbelt så mange som vanlig. Denne gangen hadde man blant annet annonsert med gratis pizza for førstegangsbesøkende og styrkeshow.

De fremmøtte på Double in a Day fikk oppleve herlig lovsang, tidenes mest rørende froskefilm (egenprodusert), dans med fire unge menn iført oransje kjeledresser, en humoristisk og inspirerende Christer Borg som talte, og et styrkeshow hvor blant annet kona til ungdomspastoren klarte å rive i stykker en telefonkatalog...

Det var god respons på kveldens tale som handlet om å være den originalen som Gud har skapt deg til å være. En del ungdommer tok viktige bestemmelser denne kvelden, og mange fikk også erfare å bli helbredet fra fysiske plager i Jesu navn.

Etter selve "møtedelen" var det kafé med kinamat, pizza, milkshake, brus og masse snacks. Det er ingen tvil om at ungdommer også liker god matJ Noen spilte biljard, bordtennis og airhockey, mens andre svettet fra seg i gymsalen. Ungdommer fikk også prøve ut styrken sin både i benkpress og i markløft, og det var mange som imponerte med sin styrke. Samtidig showet en av ungdomslederne med å dra opp 200kg i markløft ganske så greit, mens ungdomspastor lekte med 247,5kg, som forøvrig var alle vektene som var tilgjengelige.

Alt i alt, så var det en fantastisk kveld i Karismakirken!

 

Med vinger som ørnen

av Julius Mba

Se talen fra Søndagens gudstjeneste her.

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda