Familiedag 26. mars!

familiedag Karismakirken

Familiedagen lørdag 26. mars ble en hyggelig opplevelse for de fremmøtte. Strålende solskinn gav en fin ramme rundt arrangementet og la til rette for både ute og inneaktiviteter.

I år var vi så heldige å få besøk av Stavanger Soul Children. I løpet av en halvtimes konsert serverte de fengende sanger til glade rytmer. Kor og solister imponerte med høyt nivå og sangene formidlet Guds godhet og kjærlighet.

familiedag Karismakirken

Etter konserten var det tid for aktivitetsstasjoner, kafe og åresalg. Barna kunne velge mellom 4 ulike stasjoner; hoppeslott, skating, baking og kreativ stasjon. I gymsalen fikk barna tatt ut masse energi på 2 hoppeslott. Ute i det fine været var det klargjort for skating og her fikk mange prøvd å stå på skateboard for første gang. Dette slo virkelig godt an blant tøffe jenter og gutter! På bakestasjon i underetasjen utfoldet barna seg med bollebaking i alle varianter. Nystekte kanel, rosin og vaniljeboller smakte godt! I rommet ved siden av fikk barna lage potetdyr, så karsefrø og dekorere fine kongekroner. I løpet av halvannen time var barna innom minst 2 ulike stasjoner.

familiedag Karismakirken

I kafeen ble det god tid for foreldre og andre til å slappe av og snakke sammen. Blide folk i kafeen bød på pizzasnurrer, vafler, kaker, kaffe og brus. Samtidig fikk man anledning til å kjøpe årer og håpe på vinnerlykke til de fine premiene, med iPod nano som hovedpremie. Det siste kvarteret av familiedagen var det trekning av åresalget. Heldige vinnere kunne ta med seg fruktkurver, konfektesker og blomster. Og den aller heldigste var Tiril på 5 som vant iPodén.

Gikk du glipp av vårens familiedag? Fortvil ikke! En gang hvert halvår arrangeres det familiedag i Karismakirken. Til høsten blir det nytt arrangement og dette er allerede under planlegging. Datoen er satt til 1. oktober. Er du nyskjerrig på hva som skal skje da? Det skjønner vi godt og røper herved at det ikke blir noe ringere enn en skikkelig Lisa Børud konsert!! Velkommen til neste familiedag;)

 

 

Oppstandelsens avgjørende betydning

av Tormod Røyland

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda