SUKSESS FOR "GOD GAMMELDAGS JULETREFEST"

Karismakirken

Barn og voksne i alle aldre hadde funnet veien til Karismakirken på God gammeldags juletrefest i romjulen. Karismakirken hadde invitert til klassisk julefest med oppmerksomhet på Juleevangeliet, gamle og nye julesanger, godteposer til barna, gang rundt juletreet, åresalg og kafé.
Pastor Tormod Røyland sier: "Det var med stor spenning vi inviterte til denne samlingen. Vi har ikke gjort noe tilsvarende på mange år, og vi var veldig spente på om det ville slå an. Vi hadde på forhånd forhørt oss oss blant endel ledere og medlemmer, og på bakgrunn av deres positivitet slo vi til. Omtrent 230 mennesker møtte opp midt i romjulen!"
Det var god stemning og trivselsfaktoren var høy blant alle. Små og store sang med på julesangene, barna ble engasjerte i konkuranser som noen av ungdommene hold, pastorparet hadde illustrert juleandakt og det var fullt til trengsel rundt juletreet, og det ble stort åresalg hvor det ble loddet ut over 30 gevinster. Dessuten var det var godterier, kaker og kaffe til alle. "Dette var veldig hyggelig - og spesielt gledelig var det at noen nye mennesker fant veien til Karismakirken denne kvelden" sier pastor Røyland, "det var nemmelig et uttalt mål for oss denne julen. Sammen med kjente og mindre kjente ansikter ble dette en flott familiefest".

Karismakirken

 

Guds Frelsesplan

av Jan Inge Espedal

Se talen fra Søndagens gudstjeneste her.

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda