Ingen planer om å flytte

Det er med overraskelse vi leser i Aftenbladet og Rogalandsavis, at Karismakirken har sagt seg villige til å avgi tomt for ny ungdomsskole på Lassa. Aftenbladet slår dette stort opp med luftbilde av Karismakirken og Stavanger Kristne Friskole, med bildetekst om at Karismakirken er åpne for å flytte.
Vi må si det som det er: Vi er overrasket over oppslaget. Dette har ikke vært en sak hos oss, verken i menighetens styre, Lederrådet eller i menighetsmøtet. (saken fortsetter under bildet)

Ingen planer om å flytte

Det er korrekt at FAU representanten ringte vår administrator og hadde en, hva vi opplevde som en uformell samtale på telefon i sommer. Vi uttrykte i telefonhenvendelsen at vi selv også var i behov av tomt / utvidelsesmuligheter i forbindelse med at Stavanger Kristen Grunnskole (friskolen som Kristen Tjeneste og Karismakirken sammen driver) vokser hurtig og ønsker mer plass.
Det er prisverdig av foreldrerepresentantene og jobbe så aktiv for å finne løsninger for Lassa. Men her opplever vi at 5 fjær har blitt til 10 høns for vårt vedkomne.
Initiativet til en så stor sak som dette, måtte ha kommet fra oss eller som en henvendelse fra kommunale myndigheter, for så å bli behandlet hos oss internt før vi i det hele tatt ville gått ut i media med det.

Tormod Røyland
Pastor og Styreleder
Karismakirken, Stavanger

 

Oppstandelsens avgjørende betydning

av Tormod Røyland

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda