Spennende temaer i Celebration

Stina Johansen

"Karisma Celebration 2010" fortsatte fredag og lørdag med pastorene Kai og Sina Johansen fra Sørlandskirken som talere.

Fredag formiddag i Celebration var det lunchmøte for pastorer og ledere. Kai Johansen underviste ut fra temaet "Kryss over".

Jakten på kjærligheten
Fredag kveld talte Kai Johansen om "Jakten på kjærligheten. En begeistret forsamling fikk høre praktisk og levende undervisning om hvordan Guds kjærlighet kan virke i og gjennom våre liv.
Den kjærligheten som er den største og som vi mennesker mangler i oss selv, kaller Bibelen "agape". Det er Guds kjærlighet, og den utøses i våre hjerter når vi tar imot Jesus og ønsker Ham velkommen inn i våre liv.
Ut fra dette forkynte Johansen:
Kjærlighet er ikke en følelse, men et valg!
Du kan lære å elske. Øvelse gjør mester!
Du kan elske dem du ikke liker, og kjærligheten er praktisk.

Spennende seminarer
Lørdag formiddag fortsatte konferansen med seminarer og BarneCelebration.
Kai Johansen talte kl. 10:00 om "Spenninger i menigheten". Vi må lære å utnytte spenningene på rett måte slik at det skapes harmoni. Harmoni er et instrument for Gud til å nå verden med Guds kjærlighet.
Stina Johansen fortsatte kl. 12:00 med "Kom igjen - forstyrr meg!" Hun proklamerte en kjærlighetsrevolusjon ved at vi hver dag lar oss "forstyrre", slik at vi blir til hjelp og velsignelse for andre mennesker.

Stina Johansen talte også i BarneCelebration kl. 10:00

Lørdag kveld fortsetter konferansen med Rune Edvardsen som taler, og søndag formiddag taler Arnfinn Clementsen i gudstjenesten som avslutter årets Karisma Celebration.

 

 

Guds Frelsesplan

av Jan Inge Espedal

Se talen fra Søndagens gudstjeneste her.

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda