Liss-Bente Clementsen 50 år

Liss-Bente 50Aar

Pastorfruen i Karisma Senter, Liss-Bente Clementsen, fyller 50 år søndag 22. Mars.

Liss-Bente er født i Unstad, Lofoten, og flyttet som barn via Mosjøen til Vestfossen i Øvre Eiker kommune hvor hun vokste opp. Foreldrene var aktive i pinsemenigheten, og hun fant sin plass i menigheten og var med i oppgaver i barnearbeidet, sang og musikk osv.
Gjennom ungdomsarbeidet Nytt Liv møtte hun Arnfinn. De ble nære venner og forlovet seg i 1977,
og giftet seg i august året etter. Allerede som nygifte forlot de hjembygda og dro til Danmark som "prestepar" i en Misjonsforbundsforsamling på Nord-Jylland i Brønderslev kommune i oktober 1978. Videre gikk veien til tjeneste i Tabernaklet, Skien, 1980-81, før de flyttet til Stavanger i oktober 1981 og gikk inn i den pastortjeneste som ble deres felles kall og tjeneste gjennom snart 28 år.
Liss-Bente og Arnfinn har sønnene Kjetil og Håvard. Hun er et trygt og godt midtpunkt i sin familie.
Liss-Bente har vært en solid støttespiller for sin mann i oppbyggingen og ledelsen av Karisma Senter,
i et liv og en tjeneste som har bydd på mange spennende utfordringer og muligheter.
Hun har arbeidet i menigheten som kontorsekretær, personalansvarlig og medpastor gjennom mange år. Hun er en dyktig administrator og en trygg og god leder.

Liss-Bente er også aktiv som døvetolk, og hun gleder seg over å formidle forkynnelsen videre til døve ved gudstjeneste og arrangementer i menigheten.

Liss-Bente er en aktiv og driftig dame. I tillegg til gymnaset har hun tidligere studert markedsøkonomi ved Næringsakademiet. Høsten 2007 sluttet hun som ansatt i menigheten og begynte å studere personalledelse ved Universitetet i Stavanger, slik at hun nå er mer enn halvveis til sin bachelor.

Liss-Bente er en behagelig person, og hun innehar den flotte evnen til å være bestemt og fleksibel på samme tid. Hun kan nyte livet, gå en lang spasertur, se en god film, og hun liker gjerne å sitte bakpå motorsykkelen med sin mann. Å reise til Spania og nyte solfylte strender står alltid høyt på ønskelisten.

Det er mange som vil hylle henne ved denne store milepelen i livet.
Hele menigheten vil feire henne ved gudstjenesten søndag 22. Mars.
Gratulerer, Liss-Bente!

 

 

 

Oppstandelsens avgjørende betydning

av Tormod Røyland

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda