700 tok farvel med Big John

Alt

 

Det var fullsatt i Karisma Senter under bisettelsen for John Klemetsen fredag 7. november.
Pastor Arnfinn Clementsen forrettet i det som ble en minnerik og verdig seremoni som avspeilet Big John Klemetsens mangfoldige og spennende liv.

Arnfinn Clementsen sa blant annet i sin minnetale:
”Med Big John Klemetsen er en av Stavanger og Norges unike og spesielle personligheter gått bort. Han var seg selv, han sto for det ham mente og gjorde det han følte for enten folk foraktet det eller tiljublet det!
Vi føler oss alle mye fattigere nå da Big John ikke er iblant oss, selv om livet hans og de gode minnene selvfølgelig vil fortsette å leve. Han var rett og slett vår alles BIG JOHN!
John Klemetsen var familiemannen og den gode vennen, han var spillemannen og klovnen, sangeren og entertaineren, initiativtageren og entreprenøren, idrettsmannen og boksetreneren, historiefortelleren og gledessprederen, og han var det rause og omsorgsfulle medmennesket som ikke gjorde forskjell på høy og lav”

Bjørg Tysdal Moe hilste fra Stavanger kommune og sa at en av Stavangers store sønner var gått bort. Hun sa også: ”Når han tok kontakt med kommunen var det aldri på egne vegne, det var alltid for å hjelpe andre.”

Blant de andre innslag var sang av Lille John, ”Hvem kan segla forutan vind”, billedkavalkade fra Big Johns liv, opptak av Big John med sangen ”Klovnen”, og pastorens tale om ”Sakkeus” - en bibelfortelling som Big John satte pris på. Sanger runget i lokalet under fellessangen ”Han er min sang og min glede”.

Det var en sterk opplevelse når kisten ble ført ut av Karisma med hans kjære Wenche og barna, Lille John, Ole og Tine med sine familier.

En verdig bisettelse med latter og tårer, humor og alvor. Dette var slik Big John ville hatt det, var det mange som sa.

For Karisma Senter var det en ære å holde bisettelsen for en av byens store og fargerike personligheter som også var en god venn av menigheten.

 

Guds Frelsesplan

av Jan Inge Espedal

Se talen fra Søndagens gudstjeneste her.

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda