Min opplevelse – Karisma er et sted for alle mennesker

Alt

 

Karisma Senter – en internasjonal kirke

Karisma Senter er en internasjonal menighet. Vi har medlemmer og møtebesøkende fra mer enn 20 nasjoner, ikke minst mange fra Afrikanske land.
Gudstjenestene oversettes til engelsk gjennom trådløs hodetelefoner, og vi har for øyeblikket tre livsgrupper (cellegrupper) på engelsk.
Moshood Omotayo fra Nigeria har gjennom flere år vært en av våre internasjonale ledere, og han og kona, Helene, flyttet nylig til Oslo.
Tayo har sendt oss denne rapporten:

 

Min opplevelse – Karisma er et sted for alle mennesker

Mitt navn er Moshood Tajudeen Omotayo og jeg ble født 25. Mai i 1973. Jeg kom til Stavanger august 2004 og begynte i Karisma Senter i november måned.

Jeg bestemte meg for å gå i Karisma etter å ha besøkt flere menigheter i Stavanger. Det jeg søkte etter var et sted hvor min ånd kunne bli tilfredsstilt, og jeg ble oppmuntret i min ånd allerede den første gangen jeg kom inn i møtelokalet. Jeg konkluderte slik som Jakob gjorde i 1.mosebok 28:16 ” Sannelig, Herren er på dette sted”. Som et resultat av denne opplevelsen fortsatte jeg å gå på møter i Karisma Senter helt til jeg reiste fra byen 7. august i år.

Som en internasjonal person i en norsk menighet følte jeg meg inkludert takket være fabelaktig tolking til engelsk på alle møtene. I tillegg hadde vi Internasjonale Fellesskap med jevne mellomrom som gav oss muligheten til å knytte sosiale bånd mellom alle nasjonalitetene som var representert i menigheten. Dette har gitt meg livslange vennskap med mennesker fra 20 ulike nasjonaliteter. Karisma er absolutt en fargerik menighet og vi følte oss alle hjemme uavhengig av bakgrunn.

Videre oppmuntret pastoren oss internasjonale til å identifisere og bruke våre Gudgitte evner og talenter i menigheten. Jeg hadde det privilegium å få lede en Livsgruppe og hadde delansvar for Internasjonale Fellesskap.

Alt i alt har jeg hatt en åndelig vekst disse fire årene hvor jeg gikk i Karisma, og jeg er takknemlig til Gud for at han forberedte mine steg til et sted hvor jeg var velkommen, akseptert og elsket av hele menigheten. Rase, farge, språk og kulturelle forskjeller var aldri et problem. Det var heller et sted hvor Jesus ble løftet opp midt i menigheten, et sted som jeg uten tvil vil anbefale for dem som søker åndelig og menneskelig fellesskap.

Hilsen Tayo, august 2008.

 

Oppstandelsens avgjørende betydning

av Tormod Røyland

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda