Stavangerfest 2018

Velkommen til StavangerFEST18!
Karismakirken inviterer barn, unge og eldre; familier, single, venner, naboer – og alle kirker og menigheter til StavangerFEST18!
StavangerFEST er en Jesussentrert, bibelbasert og menneskefokusert konferanse i vår region. Vi ønsker at det skal være en arena hvor kristen enhet og mangfold blir synliggjort. Det blir stormøter, seminarer, familiemøte, barnemøter, hoppeslott, aktiviteter, grilltelt, ungdomsmøte, ungdomskafe, – og ikke minst en anledning til å møte Gud. Vi har invitert talere i verdensklasse som garantert kommer til å berøre ditt liv!

‘I Åndens kraft’
Vi trenger festdagene! Midt i at Gud vil møte deg i hverdagen, der livet leves – ønsker Gud å gi oss alle noen dager som «står frem» i livene våre og løfter oss videre!  Vår bønn er at StavangerFEST18 skal få være slike dager. Guds tanker og hans plan for ditt liv er fantastisk – og vi trenger å sette av tid slik at han kan berøre oss og tale! Bibelen har mange historier om hvordan Gud talte inn i menneskers hverdag, og livene ble forvandlet! StavangerFEST er en møteplass for lovsang, forkynnelse og godt fellesskap. Vårt håp er at SF18 kan være med på å gi ny energi, fokus og glede til kristenliv og tjeneste, og inspirasjon til den kirken du tilhører.

I år har vi satt som overskrift: «I Åndens kraft». Disse dagene skal på en spesiell måte bli preget av Åndens kraft – som Guds livsforvandlende, betjenende og utrustende nærvær til deg.
Tilhører du ikke noen kirke, er underveis når det gjelder tro, eller er usikker på om du er en kristen – er du også spesielt varmt velkommen!

Hilsen Irene og Tormod (hovedpastor); vertskap sammen med pastorteamet i Karismakirken

Hjertelig velkommen!

 

StavangerFEST 18 har egen nettside - se www.stavangerfest.com for info om program, talere og mye mer!


 

Med vinger som ørnen

av Julius Mba

Se talen fra Søndagens gudstjeneste her.

Les mer..

Ikke tilgjengelig enda Ikke tilgjengelig enda