Stavangerfest 2018

Velkommen til StavangerFEST18!
Karismakirken inviterer barn, unge og eldre; familier, single, venner, naboer – og alle kirker og menigheter til StavangerFEST18!
StavangerFEST er en Jesussentrert, bibelbasert og menneskefokusert konferanse i vår region. Vi ønsker at det skal være en arena hvor kristen enhet og mangfold blir synliggjort. Det blir stormøter, seminarer, familiemøte, barnemøter, hoppeslott, aktiviteter, grilltelt, ungdomsmøte, ungdomskafe, – og ikke minst en anledning til å møte Gud. Vi har invitert talere i verdensklasse som garantert kommer til å berøre ditt liv!

‘I Åndens kraft’
Vi trenger festdagene! Midt i at Gud vil møte deg i hverdagen, der livet leves – ønsker Gud å gi oss alle noen dager som «står frem» i livene våre og løfter oss videre!  Vår bønn er at StavangerFEST18 skal få være slike dager. Guds tanker og hans plan for ditt liv er fantastisk – og vi trenger å sette av tid slik at han kan berøre oss og tale! Bibelen har mange historier om hvordan Gud talte inn i menneskers hverdag, og livene ble forvandlet! StavangerFEST er en møteplass for lovsang, forkynnelse og godt fellesskap. Vårt håp er at SF18 kan være med på å gi ny energi, fokus og glede til kristenliv og tjeneste, og inspirasjon til den kirken du tilhører.

I år har vi satt som overskrift: «I Åndens kraft». Disse dagene skal på en spesiell måte bli preget av Åndens kraft – som Guds livsforvandlende, betjenende og utrustende nærvær til deg.
Tilhører du ikke noen kirke, er underveis når det gjelder tro, eller er usikker på om du er en kristen – er du også spesielt varmt velkommen!

Hilsen Irene og Tormod (hovedpastor); vertskap sammen med pastorteamet i Karismakirken

Hjertelig velkommen!

 

StavangerFEST 18 har egen nettside - se www.stavangerfest.com for info om program, talere og mye mer!


 

Frykt ikke, bare tro!

av Jan Inge Espedal

Hør talen fra sommermøtet her

Les mer..

Frykt ikke, bare tro! Frykt ikke, bare tro!