Som Hånd i HanskeKirken er et familiefellesskap der vi utrustes til den tjeneste Gud har kalt oss til. Vi har forskjellige nådegaver som gjør at vi trives best med oppgaver som er tilpasset vår kompetanse. Alle kristne har en eller flere nådegaver. Ofte er det en kombinasjon av våre naturgaver, åndsgaver, erfaringer og hjertesaker som avgjør hvilken tjeneste vi skal ha.

Nådegavene er derfor det verktøy Gud har gitt oss for at vi skal møte menneskers behov med Hans ressurser. Kurset “Som hånd i hanske” vil hjelpe deg til å oppdage dine nådegaver, din personlige stil og hjertesak. vi ønske rå hjelpe deg til å oppdsage og frigjøre det potensial som Gud har gitt deg, og finne den ppgaven/tjenesten som passer best for deg akkurat nå.

Kirken er kalt til å gjøre godt mot alle mennesker. Skal våre ord ha kraft og vårt liv få betydning for enkeltmennesker og samfunnet, må vår kjærlighet vise seg i barmhjertighet og gode gjerninger. Et mangfold av gaver gjør at vi sammen kan møte et mangfoldig behov.

Gjennom kirken inviteres du til et spennende arbeidsfellesskap som ærer Gud og er til oppbyggelse for andre mennesker! Hjertelig velkommen til kurset!

Hilsen Lotta og Aril Svartdahl
kursholdere

FREDAG 21. SEPTEMBER
Kl. 18:00 - 21:30 Del 1


LØRDAG 22. SEPTEMBER
Kl. 10:00 - 17:30 Del 2

SØNDAG 23. SEPTEMBER
Kl. 12:00 Gudstjeneste

KURSAVGIFT
Kr. 350 pr person
Kr. 200 pr student/elev
Kr. 500 pr ektepar
Betales via >> Checkin.no <<. 
Inkluderer undervisning, kursbok, lunsj lørdag
og kaffe/snacks fredag/lørdag.


PÅMELDINGSFRIST: FORTLØPENDE OG SENEST 17. SEPTEMBER


Kontaktpersoner/påmelding:
Christine Todnem m: +47 412 35 715 e: christine@karisma.no
Steinar Helgestad m: +47 404 14 398 e: steinar@karisma.no

 

Tro og bekjenn

av Jan Inge Espedal

Hva man velger å stole på (tro), og hva man velger å si (bekjenne), vil avgjøre fremtiden!

Les mer..

Tro og bekjenn Tro og bekjenn